063-13 30 35 info@locaab.se

Isopus kassasystem

slider_isuposEtt flexibelt och pålitligt kassasystem som växer i takt med din verksamhet!

ISUPOS kassasystem är ett flexibelt kassasystem som är lätt att komma igång med, samtidigt som det erbjuder många kraftfulla funktioner och påbyggnadsmöjligheter. Systemet är uppbyggt i två delar – ISUPOS Kassa och ISUPOS Central. Du kan köpa bara en av delarna, eller båda, helt beroende på vilken kassalösning du vill ha. ISUPOS fungerar lika bra för ett litet cafe som för en kedja med flera butiken. Använder du Visma Administration för din bokföring då är ISOPUS det perfekta kassaprogrammet som pratar direkt med Visma. Priser, saldon m.m uppdaterar du direkt i ditt bokföringsprogram och genom synkronisering så har du din kassa uppdaterad.

ISUPOS Kassa är grundstommen i kassasystemet och allt som har med kassan att göra. Den innehåller alla de vanligaste funktionerna som hör till ett kassasystem, så som rabatter, parkera kvitton, flera användare, kortintegration, en eller flera betalmetoder och mycket mer. Själva gränssnittet är lätt att lära och du kan designa dina knappar själv (eller med vår hjälp) så att de får den storlek och färg som du föredrar. Till ISUPOS Kassa kan du sedan välja att lägga på funktioner som sluten kontanthantering i form av CashGuard, vågintegration eller koppling till ditt affärssystem så att du bland annat kan skapa fakturor direkt i kassan.

ISUPOS Central är systemet för dig som vill ha ännu mer kontroll över din kassa. Här får du möjlighet att ta ut avancerad statistik över din försäljning och hålla kontroll på ditt lager. För dig som har flera kassor ger Central dig möjligheten att få rapporter från dem alla även om de befinner sig på olika platser. Med hjälp av tilläggsmodulerna till Central bygger du på ditt kassasystem ännu mer, så att du bland annat kan skapa en avancerad kundklubb med utskick och erbjudanden, skapa presentkort och lunchkuponger, låta leverantörerna sköta ditt lager, fördela rättigheter mellan olika användare och mycket mer. Genom att slå på bland annat Faktura-modulen kan Central fungera som ett mindre ekonomisystem.

ISUPOS Central passar lika bra för dig med bara en kassa som för dig som har flera kassor. Gränssnittet är webbaserat och låter dig hålla koll på din försäljning oavsett var du befinner dig.

ISUPOS utvecklas av oss själva, och därför kan vi vara lyhörda mot våra kunders behov och prioritera de funktioner som hjälper våra kunder allra mest. Programmet är Windowsbaserat och kan köras på dator eller surfplatta. Vi hjälper dig gärna med kompatibel utrustning.

Naturligtvis är ISUPOS godkänt av skatteverket.

Du köper ISUPOS genom att betala för grundprogrammet och eventuella moduler (modulerna kan även läggas till senare). Därefter betalar du en månadsavgift för support*, licenskostnad och uppdateringar. Det gör att du alltid kan ha en uppdaterad kassa och inte behöver oroa dig för eventuella nya regler. Ladda ned en gratis demo nedan och prova själv!