063-13 30 35 info@locaab.se

Kassalösningar

Kassalösningar

Vi kan erbjuda olika kassalösningar passande för de flesta behov, butiker, frisörer och restauranger små som stora. Vi har tillgång till ett brett sortiment av kassasystem, tillbehör och programvaror.
splashEasycashier är ett av marknadens billigaste och effektivaste kassasystem för PC, ett mycket modernt och prisvärt kassasystem, godkänt för nya kassalagen samt med en lång rad bra funktioner för er dagliga verksamhet. EasyCashier används idag av tusentals svenska företag.

Ladda ner och testa senaste Easycashier
Version 5.4 SE för Windows XP/Vista/7 32 bitars
Version 5.4 SE för Windows XP/Vista/7 64 bitars

KUNDER BERÄTTAR

 

Systemet är mycket enkelt och visst var priset en av de avgörande faktorerna, men det vi är mest nöjda med är att det går så snabbt och smidigt att boka in kunder samt att vi kan spåra kundens historik. Vad vi tidigare gjort för en kund är till stor hjälp för att ytterligare höja vår servicegrad.
Salong Serenity, Stockholm

Vi insåg direkt att EasyCashier är snabbt och enkelt men med den helt integrerade korthanteringen direkt i kassan, blir systemet otroligt kraftfullt. Då vår verksam- het ligger lite utanför centrum, så ser vi det som ytterligare ett stort plus att kassan är fullt funktionell även då internetuppkopplingen mot förmodan är nere.
Carlstad Depå Outlet

 

annons_vima_2
Prisvärd, lättanvänd och med de rätta funktionerna – PC-kassan för de små/medelstora serveringarna och butikerna!
Du som kund skall uppleva VIMPOS som ren hjälp i att kunna fokusera på att utveckla just dina varor och tjänster för att kunna tjäna dina kunder på bästa sätt. Därför har funktionaliteten i VIMPOS tagits fram i samråd med flertalet näringsidkare, som tillsammans vet vad som behövs i verkligheten.Du som kund, vill få full utväxling av VIMPOS eftersäljfunktioner, kan med enkla handgrepp, vända och vrida på säljstatistiken med hjälp av VIMPOS statistikfunktioner. Detta för att kunna utvärdera exempelvis prisers, sortimentets, säljkampanjers, öppettiders påverkan på försäljningen. Med tre olika behörighetsnivåer så utför rätt person rätt aktiviteter.

Hör av Er så kan vi tillsammans lösa Era behov.

Vi samarbetar med SPCS och Mamut när det gäller affärssystem.