063-13 30 35 info@locaab.se
Ett modernt och prisvärt kassaregister, som passar de allra flesta branscher

Funktioner

Filosofin med EasyCashier kassaregiter har alltid varit att kunna erbjuda en bred funktionalitet till ett vettigt pris. Vi utvecklar kontinuerligt nya funktioner och integrationer för att täcka alla våra existerande och blivande kunders behov.

 

Testa EasyCashier kassaregister kostnadsfritt

Är ni intresserade av Easy Cashier? I så fall rekommenderar vi starkt att ni laddar ner den senaste demoversionen som är helt kostnadsfri och utan tidsbegränsning. Då kan ni testa kassaregistret och se om det fungerar för just er verksamhet och har de funktioner ni söker.

Ni kan också läsa mer om de vanligaste funktionerna i kassaregistret genom att klicka på länken nedan, eller ladda ner produktbladet.